Aanpak

Bij Kempenaers Interieurinrichting bieden we een persoonlijke aanpak voor elk project, met een stappenplan dat u begeleidt van showroombezoek tot de realisatie van uw droominterieur. We zorgen dat elk detail voldoet aan uw wensen, met een ideale mix van design, functionaliteit en comfort. Ontdek onze transformatiemethode voor uw ruimte.

1. Naar de toonzaal komen

Klanten komen naar de toonzaal waar ze verschillende materialen worden voorgesteld en de mogelijkheden worden besproken door het personeel.

2. Vrijblijvende prijsofferte

Na het bespreken van de wensen van de klant wordt er een vrijblijvende prijsofferte opgesteld op basis van de gekozen materialen en ontwerpopties.

3. Huisbezoek & opmeting

Indien nodig wordt er een afspraak gemaakt voor een huisbezoek om de specifieke situatie te bekijken en eventuele verdere details te bespreken.

Tijdens het huisbezoek worden de exacte maten opgenomen indien nodig voor een nauwkeurige productie.

4. Aanpassing ontwerp

Indien gewenst kunnen er aanpassingen worden gemaakt aan het ontwerp op basis van de bevindingen tijdens het huisbezoek of opmerkingen van de klant.

5. Productie

Na goedkeuring van de offerte en het definitieve ontwerp wordt het project overgedragen aan de productieafdeling. Alle productieprocessen worden intern uitgevoerd, behalve lak- en spuitwerk.

6. Plaatsing

Zodra alle onderdelen gereed zijn, wordt er een afspraak gemaakt voor de plaatsing. Het installatieteam zorgt voor een vakkundige installatie bij de klant thuis of op de gewenste locatie.

7. Nazorg

Na de plaatsing wordt er nazorg geboden om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is met het geleverde product en eventuele vragen of problemen worden opgelost.