Ons verhaal

Welkom bij Kempenaers Interieurinrichting, een familiebedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte interieurinrichting, waar traditie en innovatie elkaar ontmoeten. Sinds onze oprichting in 1993 door Arnaud, en nu onder de bezielende leiding van Karel, zetten we onze passie voor unieke ontwerpen voort.

1993
Oprichting Kempenaers Interieurinrichting

In 1993 richtte Arnaud, de vader van Karel, het bedrijf op. Dit markeert niet alleen het begin van een familieonderneming maar ook het leggen van de fundamenten voor toekomstige generaties binnen het bedrijf.

1995
Het atelier wordt vergroot

Twee jaar na de oprichting, in 1995, breidde Arnaud het atelier uit om de productiecapaciteit te vergroten. Deze stap benadrukt de ambitie en het streven naar groei en succes van de onderneming.

1999
Toonzaal aangekocht

De aankoop van een toonzaal in 1999 weerspiegelt de expansiedrift en het verlangen om de marktpositie van het bedrijf te versterken, waardoor het een tastbaar onderdeel werd van de gemeenschap en een bron van trots voor de familie.

2004
Zoon Karel treedt toe

De toetreding van Karel tot het bedrijf in 2004 is een belangrijk moment, waarbij de volgende generatie zich inzet om de familietraditie voort te zetten en het bedrijf naar nieuwe hoogten te leiden.

2024
Zaak overgenomen door Karel

De officiële overname van het bedrijf door Karel op 1 januari 2024 symboliseert de overdracht van leiderschap en verantwoordelijkheid naar de volgende generatie. Het benadrukt de continuïteit van de familieonderneming en het vertrouwen in de toekomst onder Karels leiding.