Ga voor een keuken of badkamer op maat!

#

Keukens op maat

Voor uw keukens op maat in Sint-Truiden kan u terecht bij Kempenaers Arnaud uit Zoutleeuw. Kies voor genoeg kasten, een ruim aanrecht en kwalitatieve materialen.

Lees meer

#

Contacteer ons !

Bel ons

Wij komen uw woonkamer inrichten

Wie interieurinrichting zegt, denkt eigenlijk bijna automatisch aan het inrichten van de woonkamer in Sint-Truiden. Van het tv-meubel tot de boekenkast en een bestemming voor de platencollectie en -speler die al twee generaties mee is verhuisd. Voor uw meubilair op maat voor uw gedroomde living komen wij in de hele regio Sint-Truiden helpen.

Alle interieurinrichting

Niet alleen voor uw woonkamer kunt u op ons rekenen. Ook wanneer u meubels op maat wilt voor de hal, de slaapkamer, het bureel, de badkamer of de keuken staan wij graag voor u klaar. Alleen met maatwerk bent u zeker dat u het interieur krijgt dat u echt wilde hebben! Wij garanderen u kwaliteit en een verfijnde afwerking in al onze projecten.

Uw droominterieur begint hier!

Zet vandaag nog de eerste stap naar de huiselijke inrichting van uw dromen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw maatmeubilair en we komen met plezier ideeën uitwisselen.

 

Clikc+