Ga voor een keuken of badkamer op maat!

#

Keukens op maat

Voor uw keukens op maat in Sint-Truiden kan u terecht bij Kempenaers Arnaud uit Zoutleeuw. Kies voor genoeg kasten, een ruim aanrecht en kwalitatieve materialen.

Lees meer

#

Contacteer ons !

Bel ons

Kantoorinrichting die werkt voor u!

Een goede kantoorinrichting is cruciaal voor iedereen die een goed bedrijf wilt uitbouwen. Maar ook wanneer u goede schoolresultaten van uw kinderen wil zien is een fijn ingericht bureau zeker een hulpmiddel. Kempenaers uit Zoutleeuw bij Sint-Truiden helpt u graag aan het perfecte kantoor dat niet alleen uzelf, maar ook uw klanten zal overtuigen dat het goed zit bij u.

Burelen

Van de nodige plaats om uw laptop kwijt te kunnen tot een extra tafel waar u meetings aan kunt houden. Wij maken een functioneel en inspirerend bureau voor u.

Archiefkasten en meer

Al dat papierwerk houdt u liever uit het zicht. Daarom kunt u op ons rekenen voor een archiefkast op maat waar u uw hele klassement probleemloos in kunt bijhouden. U en uw boekhouder zullen u dankbaar zijn. Ook voor table tops en andere functionele decoratie in uw bureau helpen wij u graag.

Wenst u graag een vrijblijvende offerte voor uw kantoorinrichting regio Sint-Truiden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Clikc+