Ga voor een keuken of badkamer op maat!

#

Keukens op maat

Voor uw keukens op maat in Sint-Truiden kan u terecht bij Kempenaers Arnaud uit Zoutleeuw. Kies voor genoeg kasten, een ruim aanrecht en kwalitatieve materialen.

Lees meer

#

Contacteer ons !

Bel ons

Wij maken inbouwkasten op maat

Hoe langer u ergens woont, hoe meer spullen er in huis terecht komen. Denk maar aan de kleerkast die steeds meer gaat uitbreiden wanneer u sportieve hobby’s begint uit te oefenen of wanneer u aan kinderen bent begonnen. Maar ook voor al dat andere materiaal dat opeens niet meer in een bescheiden berghok past, moet u op zoek naar meer plaats. Met inbouwkasten regio Sint-Truiden op maat benut u alle woonruimte terwijl u al uw spullen op kunt bergen!

Kleerkast op maat

Om uw garderobe op orde te houden en bovendien uw kledij dicht bij uw bed te hebben zodat u ’s morgens niet te lang meer in die pyjama moet rondlopen is een kleerkast op maat een absolute troef in huis. Wij bezorgen u een kast waar u alle broeken, shirts, truien en jasjes in kwijt kunt.

Uw offerte aanvragen

Had u graag een vrijblijvende offerte gewenst voor uw kasten op maat? Contacteer ons en we komen met plezier naar u toe in heel regio Sint-Truiden!

Clikc+