Ga voor een keuken of badkamer op maat!

#

Keukens op maat

Voor uw keukens op maat in Sint-Truiden kan u terecht bij Kempenaers Arnaud uit Zoutleeuw. Kies voor genoeg kasten, een ruim aanrecht en kwalitatieve materialen.

Lees meer

#

Contacteer ons !

Bel ons

Wij maken voor u een badkamermeubel

Ook in de badkamer komt maatwerk vaak goed van pas. De standaardkasten kunnen er soms voor zorgen dat er nodeloos ruimte verloren gaat of dat de badkamer niet meer helemaal comfortabel is. Voor een badkamermeubel regio Sint-Truiden op maat bent u bij ons dan ook aan het goede adres.

Badkamers op maat

Het voordeel van een badkamer op maat is dat u zelf kunt beslissen hoe de ruimte wordt ingedeeld, zelfs wanneer de douche en het bad er al staan is er vaak nog heel wat mogelijk wanneer u voor een slimme plaatsing van het meubilair gaat. U kan versteld staan van wat op enkele vierkante meter nog allemaal kan. Van een handdoekenrekje tot een kastje voor douchegels, deodorant, scheerschuim en shampoos tot een make-upkastje enzovoort.

Vraag uw offerte aan!

Denkt u aan een badkamermeubel op maat? Laat het ons weten en we komen graag tot bij u om een vrijblijvende offerte op te maken. Wij zijn vanuit Zoutleeuw werkzaam in de hele regio Sint-Truiden.

Clikc+